Stoiximan Super League

Αδιάφορο; Όχι και τόσο…

Στην κορυφή και στην ουρά του πρωταθλήματος είναι στραμμένο το ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «καίγονται» σήμερα για τη νίκη στους σημερινούς αγώνες τους με Παναιτωλικό και Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν με το «τρίποντο» από το Αγρίνιο, ώστε να είναι καλυμμένοι όσο δυνατόν περισσότερο για το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών μετά την έφεση που άσκησε η πλευρά του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια στον πρώτο ημιτελικό με την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Το ίδιο θέλουν και οι Θεσσαλονικείς τους τρεις βαθμούς για να καταλάβουν την πρώτη θέση σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους «ερυθρόλευκους», στην οποία βέβαια υπερτερούν.

Επίσης, σημαντικό ρόλο έχει για τον ΠΑΟΚ η ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, στα οποία θα μπει με έναν βαθμό περισσότερο έναντι των άλλων ομάδων (Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Πανιώνιου).

Όσον αφορά την… ουρά, ο Λεβαδειακός και η Βέροια θέλουν τη νίκη κόντρα σε Πανιώνιο και Ξάνθη, αντίστοιχα, ώστε να μην βρεθούν στην τελευταία θέση, στην περίπτωση που υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις με τον Ηρακλή, στο θέμα της αδειοδότησης του «Γηραιού» και αποφασιστεί να μην υπάρξει υποβιβασμός του 15ου της Super League.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Αγώνας - (Κανάλι) - Διαιτητής (19:00)

Ξάνθη-Βέροια (Novasports 24) – Αγγελάκης
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής (Novasports Stories) – Νεοφυτιάδης
Ατρόμητος-Πλάτανιάς (Novasports 1) – Τζοβάρας
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα (Novasports 4) - Καμπουράκης
Παναθηναϊκός – ΑΕΛ (Novasports 3) – Πουλημάς
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (Novasports 2) – Κατσικογιάννης
Πανιώνιος-Λεβαδειακός (Novasports Extra 1) – Σκουλάς
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (Novasports 5) – Κοτσάνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x