Stoiximan Super League

«Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη περίοδο τον Ολυμπιακό»

Στην καλύτερη χρονικά περίοδο ήρθε το φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό για τη Φενέρμπαχτσε, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση ο Ισμαϊλ Καρτάλ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» της Κωνσταντινούπολης τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και τα πεπραγμένα τους στον αγωνιστικό χώρο και ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το «παρών» στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Αναλυτικά: «Δώσαμε ένα δυνατό τεστ για εμάς στο γήπεδό μας με μία ιδιαίτερα καλή ομάδα. Ήταν πολύ καλό και θετικό για εμάς που αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό σε μία τέτοια χρονική περίοδο. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και την απόδοση που είχαν στο παιχνίδι. Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τον κόσμο μας για τη στήριξή του».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x