Stoiximan Super League

Αντίθετη άποψη ΕΕΑ με ανακριτή για Μαρινάκη!

Κόντρα ανάμεσα στην ΕΕΑ και τους δικαστικούς λειτουργούς με φόντο τα περιοριστικά μέτρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να ξεσπάσει. Σενάριο για ανάκληση του πιστοποιητικού του Ολυμπιακού.

Σε ευθεία αντίθεση αναμένεται να έρθει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με τους δικαστικούς λειτουργούς (ανακριτή και εισαγγελέα) που θεωρούν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί από τον Γιώργο Ανδρεάδη.

Χθες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν πήγε στην ΕΕΑ ώστε να δώσει διευκρινίσεις, καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου και αυτού της ΠΑΕ Θεόδωρου Γιαννίκου. Πήρε προθεσμία έως τις 22 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο «Goal» από την ΕΕΑ θεωρούν ότι δεν εφαρμόζονται οι περιοριστικοί όροι (απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 200.000 ευρώ) όπως πρέπει. Θεωρούν ότι δεν πρέπει να είναι πρόεδρος ούτε καν τυπικά.

Πρόσφατα απεύθυνε σχετικό ερώτημα η ΕΕΑ στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, για το αν εκτιμά ότι ασκεί διοίκηση ο κύριος Μαρινάκης στον Ολυμπιακό και η απάντηση ήταν: «όχι», όπως μάθατε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναμένεται να επιβληθεί πρόστιμο και θα του ζητηθεί να παραιτηθεί από την προεδρία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Σε διαφορετική περίπτωση θα ανακληθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Super League. Με αυτόν τον τρόπο θα έρθει σε πλήρη κόντρα με τον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Ο Ολυμπιακός σε αυτήν την περίπτωση (της ανάκλησης του πιστοποιητικού) θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο, όπως έκανε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ώστε να «παγώσει» την απόφαση με αφορμή τη μεταβίβαση μετοχών στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x