Stoiximan Super League

Αντύπας: «Δείχνει άλλο πρόσωπο εκτός έδρας ο Ολυμπιακός - Δοκίμασε τετράδα στην άμυνα ο Μίτσελ»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Γερμανία, Ηρακλή Αντύπα.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία, για την 5η αγωνιστική του Europa League, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τα σενάρια πρόκρισης στο Europa Conference League, λέγοντας πως «του αρκεί η νίκη, αν χάσει με ένα γκολ διαφορά στη Φράιμπουργκ. Και να χάσει ο Ολυμπιακός, και να φέρει ισοπαλία η Ναντ, το θέμα είναι με τι διαφορά θα χάσει από τους Γερμανούς. Μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια που αυτά θα τα δούμε το βράδυ».

Στη συνέχεια, ανέφερε πως στη χθεσινή προπόνηση ο Μίλτσελ δοκίμασε τετράδα στην άμυνα με Μπα και Ντόι ως στόπερ, τον Άβιλα δεξιά και τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά.

«Έχει μεγάλη σημασία για τη Φράιμπουργκ, αφού γλιτώνει έναν γύρο και δεν θα παίξει ως δεύτερη με κάποια ομάδα του Champions League όπως για παράδειγμα η Γιουβέντους. Είναι μία δουλεμένη ομάδα η Φράιμπουργκ και όποιος και να παίξει, θα είναι ίδια ομάδα με τους βασικούς», πρόσθεσε.

Και κατέληξε λέγοντας: «Δείχνει ότι γυρίζει τον διακόπτη ο Ολυμπιακός, δείχνει σιγά-σιγά ένα καλύτερο κλίμα και μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Πιστεύω ότι μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ θα δούμε το πραγματικό πρόσωπο του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x