Stoiximan Super League

Αντύπας: «Κλείστηκε πίσω και το πλήρωσε ο Ολυμπιακός»

Ο Ηρακλής Αντύπας μίλησε για τον τρόπο που ο Ολυμπιακός έχασε στην έδρα της Ναντ για το Europa League.

Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Γαλλία, Ηρακλής Αντύπας, αναφέρθηκε στους λόγους που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το χθεσινό ματς με τη Ναντ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

«Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδύνεψε πολύ, αλλά δεν δημιούργησε καθόλου. Στο 45-60’ ήταν το καλύτερο διάστημά του, ισοφάρισε με τύχη αλλά μετά οπισθοχώρησε. Κλείστηκε πίσω και το πλήρωσε. Δεν μπορώ να καταλάβω την αλλαγή του Καμαρά, ο οποίος έχει να παίξει τόσο καιρό και μπαίνει στο τέλος. Η Ναντ δεν ήταν κάτι το φοβερό, μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός», τόνισε.

«Είναι υποχρεωμένος ο Ολυμπιακός πλέον να κερδίσει τη Φράιμπουργκ τη επόμενη εβδομάδα. Στο πρώτο ματς των ομίλων η ομάδα δεν είχε τον βασικό του αριστερό μπακ, τον Χουάνγκ, τον Εμβιλά και αγωνίστηκε με πολλά πρόσωπα που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί. Είναι καινούρια ομάδα που θέλει χρόνο. Ο Μπιέλ είναι καλός παίκτης, αλλά αποδίδει καλύτερα πίσω από τον φορ και όχι δεξιά όπως έπαιξε χθες. Δεν είναι εύκολο να μπουν όλοι οι καινούριοι παίκτες και σε μια βδομάδα να κεντάνε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x