Stoiximan Super League

Αντύπας: Ο Ολυμπιακός θα το συζητήσει αν έρθουν προτάσεις για Μανωλά-Σωκράτη, τι ισχύει με προπονητή

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας.

Αρκετά θέματα καλείται να λύσει σύντομα η διοίκηση του Ολυμπιακού, με πρώτο εκείνο του επόμενου προπονητή της ομάδας, όπως υπογράμμισε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός συμφωνήσει με τον Μαρτίνς και τώρα περιμένουμε πότε θα λυθεί η συνεργασία τους, καθώς αναμένουμε να γίνει πριν από την Σλόβαν όπως και η έλευση του επόμενου κόουτς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα, όπως ο Τσάβι Αλόνσο ή ο Μπίλιτς. Ο Ολυμπιακός, όμως, θα πάει σε ισπανικό μοντέλο και για αυτό επιμένω για τους άλλους δύο (Κορμπεράν και Καγέχα). Προέχουν τώρα όμως τα ματς με την Σλόβαν και πρέπει να έρθει άμεσα ο εκλεκτός. Στόχος να έρθει ο νέος προπονητής και να αναλάβει την Πέμπτη την ομάδα», πρόσθεσε.

Από εκεί και πέρα, μίλησε για τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, όπου ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Τραμονί (που ήταν στη λίστα του Μοντεστό), του Αμούζο, του Γιόρνταν Λάρσον και του Ένις Μπάρντι της Λεβάντε, «για τον οποίο δεν θα μου αποτελέσει έκπληξη αν ανακοινωθεί κιόλας τις επόμενες μέρες από την ΠΑΕ», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις φήμες για τον Μανωλά και Παπασταθόπουλο, υπογράμμισε: «Αν έρθουν (μεγάλες) προτάσεις, ο Ολυμπιακός θα τις συζητήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x