Stoiximan Super League

Αντύπας: «Πιο ψηλά στη λίστα ο Κορμπεράν - Απόψε πρέπει να δηλωθεί η λίστα για Σλόβαν»

Τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Ηρακλής Αντύπας, που αναφέρθηκε και σε μεταγραφικά και αγωνιστικά ζητήματα.

Την ώρα που στον Ολυμπιακό οι εξελίξεις τρέχουν, ο Ηρακλής Αντύπας μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις τελευταίες λεπτομέρειες αναφορικά με την επικείμενη αποχώρηση του Πέδρο Μαρτίνς.

Όπως είπε, πιο ψηλά στη λίστα φαίνεται πως είναι η περίπτωση του Κάρλος Κορμπεράν, με τους «ερυθρόλευκους» βέβαια να έχουν μία μεγάλη λίστα με ονόματα στη διάθεσή τους.

Ο ρεπόρτερ επισήμανε επίσης ότι απόψε, Παρασκευή (29/07), πρέπει να δηλωθεί η λίστα με τους παίκτες για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπου ο Ολυμπιακός θα έχει την ευχέρεια να αλλάξει δύο ποδοσφαιριστές μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα.

Σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα των πρωταθλητών, ανέφερε πως κινούνται για δύο μεταγραφές μέχρι τις αναμετρήσεις με τους Σλοβάκους, με τη μία να αφορά εξτρέμ.

Αναφορά έγινε και στις υποθέσεις των Ντενίς Μπουάνγκα, Τικίνιο και Κώστα Μανωλά, ενώ ανοιχτό φαίνεται πως παραμένει το θέμα του Κώστα Φορτούνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x