Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από την Ολλανδία όπου βρίσκεται ως απεσταλμένος του σταθμού, ο Ηρακλής Αντύπας!
Αρχικά, μίλησε για τον Γκάμπριελ Στρεφέτσα, ο οποίος αφού ανακοινώθηκε, στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όντας πολύ ορεξάτος, ζητώντας συνεχώς μπάλα, πιέζοντας και βάζοντας τα πόδια του σε δυνατές μονομαχίες.
Επιπλέον, τόνισε ότι ο νέος εξτρέμ του Ολυμπιακού πιθανότατα θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στο κυριακάτικο (3/8, 16:00) φιλικό με την ολλανδική Ντεν Χάαγκ.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σχολίασε τα δημοσιεύματα για Βιθέντε, προσθέτοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει μπόλικο χρόνο μπροστά του για να κάνει τις τελευταίες μεταγραφικές του πινελιές.
Ακούστε όλο το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube
Διαβάστε Επίσης
Το βίντεο του sportfm.gr από την πρώτη του Στρεφέτσα με τα ερυθρόλευκα! Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Στρεφέτσα στην Κόμο: «Προσπάθησα να ανταποδώσω την υποστήριξή σας με όλη μου τη δύναμη» «Η Αλαβές έχει προτάσεις από Κράσνονταρ, Σαουθάμπτον και Ολυμπιακό για Βιθέντε» Αλέξης Καλογερόπουλος: Στην δεκάδα των κορυφαίων K21 στόπερ στον αέρα! Τσανάκας: «Το εκπληκτικό μουσείο του Ολυμπιακού ανοίγει τις πόρτες του για τον κόσμο» Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την πρώτη του εμφάνιση και έδωσε μία ιδέα από το νέο μουσείο του!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






