Stoiximan Super League

Αντύπας: «Πρέπει να βελτιωθεί και να πατήσει γκάζι για το ρόστερ ο Ολυμπιακός»

Ο Ηρακλής Αντύπας τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να βελτιώσει αρκετά την εικόνα του στη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Να αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με την εικόνα του και ταυτόχρονα να «τρέξει» τα ζητήματα για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του καλείται ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας στον απόηχο του 1-1 με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

«Όπως πήγε το ματς, είναι σημαντικό που ο Ολυμπιακός ισοφάρισε. Όχι ότι είναι καλό αποτέλεσμα, φυσικά. Μεγάλες διαφορές δεν είδαμε, είναι η αλήθεια, αλλά δεν είχε πολύ χρόνο να περάσει πράγματα ο Κορμπεράν. Στα πρώτα λεπτά έβγαλε διάθεση η ομάδα και είχε κάποιες καλές στιγμές. Με την είσοδο του Ραντζέλοβιτς ανέβηκε η απόδοση, αλλά το γκολ από το λάθος του Παπασταθόπουλου ήρθε κόντρα στη ροή του ματς. Το πάλεψε ο Ολυμπιακός στη συνέχεια, βοήθησε και η αλλαγή του Ροντρίγκες και τουλάχιστον ισοφάρισε. Δεν γίνεται όμως να βγάζουν συνέχεια τα κάστανα από τη φωτιά ο Βαλμπουενά και ο Ελ Αραμπί», τόνισε.

«Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να πάει να κερδίσει, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει πολύ την εικόνα του. Έχει μια βδομάδα προετοιμασίας ο Κορμπεράν για να περάσει κάποια στοιχεία στο δημιουργικό κομμάτι. Πέρα από αυτό πρέπει η ομάδα να πατήσει γκάζι στις μεταγραφές και τις εκκαθαρίσεις. Είναι αναγκαία η πρόκριση, γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις ως οργανισμός για να διαχειριστεί δύο ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς μέσα σε λίγες μέρες. Ο κόσμος στήριξε την ομάδα χθες, αλλά περιμένει και αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x