Stoiximan Super League

Αντύπας: «Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα - Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Ηρακλής Αντύπας.

Την εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρο του Champions League, ανέλυσε ο Ηρακλής Αντύπας στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του αγώνα, με την αυξημένη υγρασία να γίνεται αισθητή από τους ποδοσφαιριστές αλλά και από τους ανθρώπους που ήταν στο γήπεδο.

Στη συνέχεια, μίλησε καθαρά για την χθεσινή αναμέτρηση στο «Σάμι Οφέρ», ξεχωρίζοντας τα πρόσωπα που ξεχώρισαν από τους «ερυθρόλευκους» και έκανε τις παρατηρήσεις για τους τομείς που αντιμετώπισε προβλήματα η ομάδα του Μαρτίνς.

«Ο Μαρτίνς πήγε να κρατήσει το 0-1, βάζοντας τρεις στόπερ. Ήταν μία κυνική απόφαση, αφού ήξερε πως το αποτέλεσμα μετράει στα προκριματικά. Ήταν τυχερό το γκολ, αφού σέντρα πήγε να κάνει και θα μπορούσε να είχε βάλει κάποια άλλα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Ολυμπιακός πάει τώρα στη ρεβάνς. Είχα πει πριν από το ματς, πως αυτό που ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι το αποτέλεσμα. Είναι και άλλα που κοιτάμε, αλλά στο τέλος μετράει το αποτέλεσμα. Ουσιαστικά παραδέχθηκε πως χρειάζεται βελτίωση ο τομέας στο κομμάτι της επίθεσης», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο Ηρακλής Αντύπας υπογράμμισε: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, αφού έχει τη ρεβάνς μέσα στο Καραϊσκάκη. Θα πιέσει τη Μακάμπι, αλλά δεν πρέπει να αφήσει αφύλαχτα τα νώτα του, αφού είναι μία καλή ομάδα στην κόντρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x