Stoiximan Super League

Αντωνιάδης: «Ο Γαβριηλίδης κι άλλοι τρεις είναι οι συμπαίκτες του Θεοδωρόπουλου»

Ο Αντώνης Αντωνιάδης αποκάλυψε πως ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Γαβριήλιδης μαζί με άλλους τρεις είναι έτοιμοι να στηρίξουν τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο για να ενισχύσουν οικονομικά τον Παναθηναϊκό.

Αποκαλύψεις από τον Αντώνη Αντωνιάδη σχετικά με την ομάδα που στηρίζει την κίνηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλο. Ο παλαίμαχος άσος του «Τριφυλλιού» κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση με τον Mr.Chipita τόνισε πως υπάρχουν ακόμη τέσσερις συμπαίκτες που στηρίζουν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Να πάρει ανάσα η ομάδα και μετά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. θα σκεφτούν τα όσα συζητήθηκαν οι τέσσερις επιχειρηματίες γιατί υπάρχουν και συμπαίκτες. Έναν γνωρίζω, είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης, πολύ δυνατός μάνατζερ επιχειρήσεων από την Κύπρο. Τους άλλους δεν τους γνωρίζω.

Στην άλλη συγκέντρωση θα είμαστε έτοιμοι για περισσότερες ανακοινώσεις. Δεν το έχουμε φιξάρει ακόμη, αλλά νομίζω πως σε μια εβδομάδα δέκα μέρες θα πραγματοποιηθεί. Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, θεωρώ ότι ο κόσμος θα καταλάβει κάποια πράγματα και θα βοηθήσει γιατί θα είναι στον βασικό άξονα. Είναι πλάνο για να μην βρεθεί ο Παναθηναϊκός στα βράχια, στη συνέχεια μπορεί να γίνει και μόνιμη αυτή η κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x