Stoiximan Super League

Αντωνίου: «Αυτό το πρόβλημα αντιμετώπισε ο Ζαγοράκης στην ΕΠΟ»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην θητεία του στην προεδρία της ελληνικής ομοσπονδίας.

Με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να έχει αποχωρήσει πια από την προεδρία της ΕΠΟ, ο Αστέριος Αντωνίου μίλησε στον Metropolis για τα προβλήματα που αντιμετώπισε και ποιο ήταν αυτό που τον οδήγησε στην παραίτησή του.

«Έχουμε εκτιμήσει λάθος τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα προηγούμενα χρόνια δημιουργήθηκε ένα τοξικό κλίμα. Μέσα από μια τέτοια διαμάχη το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βρει την ηρεμία του. Του Ζαγοράκη του έλεγα επί 5 μήνες να μείνει. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Ζαγοράκης είναι ότι πίστευε με την παρουσία του θα άλλαζε το κλίμα και πως θα είχε τη στήριξη για να μη χρειάζονταν η καθημερινή του παρουσία. Έχοντας την ιδιότητα του ευρωβουλευτή δεν μπορούσε αυτό να γίνει. Επειδή ήταν καθολική επιλογή πίστευε θα βοηθηθεί για να πάει καλά», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και πρόσθεσε απαντώντας για τον εάν θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος.

«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Οι εκλογές θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι υπάρχει ρευστότητα στο τοπίο. Εγώ δεν έχω φιλοδοξία να γίνω πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν είναι πόλος έλξης η καρέκλα του προέδρου με αυτά που γίνονται. Τα θέμα είναι να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά. Δε γίνονται άλματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x