Stoiximan Super League

Αντωνόπουλος: «Φεύγω από τον Ατρόμητο μόνο με ευχάριστες αναμνήσεις»

Το δικό του «αντίο» στον Ατρόμητο έπειτα από έξι χρόνια είπε νέος αναλυτής αγώνων της ΑΕΚ, Γιάννης Αντωνόπουλος.

Παρελθόν έπειτα από έξι χρόνια παρουσίας στον Ατρόμητο αποτελεί ο Γιάννης Αντωνόπουλος, που αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ να ενταχθεί το νέο τεχνικό τιμ του Αργύρη Γιαννίκη.

Ο νέος αναλυτής αγώνων της Ένωσης, με μήνυμά του στο Instagram αποχαιρέτησε τους Περιστεριώρες, ευχαριστώντας ειδικά τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο.

Η ανάρτησή του:

«Ένας επαγγελματικός και όχι μόνο κύκλος έξι ετών έφτασε η ώρα να ολοκληρωθεί. Από τον Οκτώβριο του 2015 που εντάχθηκα στον Ατρόμητο, ήταν δύσκολο να φανταστώ τότε, ότι εκτός από τη συνεργασία με σπουδαίους επαγγελματίες σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, θα δημιουργούνταν οι συνθήκες στα πρότυπα μιας οικογένειας.

Σε αυτήν την πορεία σαφώς υπήρχαν δύσκολες και (σαφώς περισσότερες) χαρούμενες στιγμές, όπως συμβαίνει σε αυτές τις ειλικρινείς σχέσεις και από τον Ατρόμητο φεύγω μόνο με ευχάριστες αναμνήσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που ήμασταν μαζί αυτά τα χρόνια, τους Προπονητές, τους Ποδοσφαιριστές και ειδικότερα τους Γιώργο Σπανό και Γιάννη Αγγελόπουλο, που σε καθημερινή βάση εμπιστεύονταν και στήριζαν το έργο που γίνεται στον Ατρόμητο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x