Stoiximan Super League

Με το πόδι στο… γκάζι ο Αλμέιδα: Το sport-fm.gr στην ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΚ

Καμία διάθεση για εκπτώσεις, όσον αφορά στην ένταση που απαιτεί από τους παίκτες του, δεν έδειξε ο Ματίας Αλμέιδα. Παρά τις απουσίες, κράτησε… τσίτα τα γκάζια στην ΑΕΚ ενόψει της επιστροφής στα ματς.

Τι κι αν έλειπαν αρκετοί και χρειάστηκε κι άλλοι να ρίξουν ρυθμούς τη Δευτέρα. Ο Ματίας Αλμέιδα συνέχισε τη δουλειά… καμικάζι στην ΑΕΚ.

Στην ανοιχτή προπόνηση, όπου βρέθηκε και το sport-fm.gr, ο Αργεντινός διατήρησε την ένταση που χαρακτηρίζει τη δουλειά του (και είχε τα ευεργετικά αποτελέσματα του α’ γύρου).

Παρόλο λοιπόν που έμεινε προληπτικά έξω ο Αραούχο, έκανε αποφόρτιση ο Φερνάντες, συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα οι Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Μαχαίρας και δούλεψε στο γυμναστήριο ο Τζαβέλλας (εκτός φυσικά και οι τραυματίες Ελίασον και Μοχαμάντι, καθώς και ο Βίντα που είναι στο Μουντιάλ), το πρόγραμμα κύλησε με τους γνώριμα υψηλούς ρυθμούς.

Έτσι, συμπεριλαμβανομένου και του Σιμάνσκι (που ενσωματώθηκε κανονικά μετά το Μουντιάλ) και αφού προηγήθηκε ενεργοποίηση και ασκήσεις κυκλοφορίας, ακολούθησε παιχνίδι με φουλ ένταση σε μικρό χώρο.

Σε αυτό τέθηκαν αντιμέτωπες δύο εξάδες, με μπαλαντέρ τον Κοσίδη, οι οποίοι αποτελούνταν από τους εξής:

Η ροζ από τους Μάνταλο, Φαν Βέερτ, Γιόνσον, Ρότα, Μήτογλου, Φράνσον και η γκρι από τους Γκαρσία, Χατζισαφί, Μουκουντί, Σιμάνσκι, Πινέδα και Σιντιμπέ, ενώ ο Κάρλος Ρόα δούλευε με Αθανασιάδη, Στάνκοβιτς, Γκίνη.

Στη συνέχεια παίχτηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο, με τις δυο ομάδες (που δείχνουν και κάποιες από τις προθέσεις Αλμέιδα για την ενδεκάδα μετά τη διακοπή) να διαμορφώνονται ως εξής:

Με τους ροζ οι Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Γιόνσον, Μάνταλος, Φράνσον και ο Φαν Βέερτ, ο οποίος μάλιστα σημείωσε χατ-τρικ δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Με τους γκρι οι Στάνκοβιτς, Μουκουντί, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Πινέδα, Γκαρσία, Κοσίδης και μπαλαντέρ ο Σιμάνσκι.

Δείτε βίντεο από το πρώτο κομμάτι της προπόνησης:





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x