Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για Πλάνιτς στην ΑΕΚ, που μιλάει και με άλλους στόπερ

Η ΑΕΚ έχει κάνει την καλύτερη προσφορά για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, ενώ παράλληλα εξετάζει και άλλους παίκτες για το κέντρο της άμυνας.

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Μπόγκνταν Πλάνιτς εμφανίζεται η ΑΕΚ.

Η «Ένωση», όπως προέκυψε από χθεσινό δημοσίευμα, προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Σέρβο κεντρικό αμυντικό, με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 700.000 ευρώ.

Παράλληλα, η ΑΕΚ δίνει 1 εκατ. ευρώ στην Μακάμπι Χάιφα για τη μεταγραφή του 30χρονου στόπερ, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τους Ισραηλινούς.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Χάιφα προτείνει επέκταση συμβολαίου με αύξηση της τάξεως του 15%, με τις αποδοχές του ετησίως να ανεβαίνουν στις 500.000, για δύο χρόνια.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο προσφορών που έχει δεχθεί ο Πλάνιτς που αρχίζει να σκέφτεται την προοπτική να μετακομίσει στην Αθήνα για λογαριασμό του «Δικέφαλου».

Η Μακάμπι, στις επαφές που έχουν υπάρξει με τους «κιτρινόμαυρους», αξιώνει 1,8 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη της, ενώ η ΑΕΚ από τη μεριά της για παν ενδεχόμενο δουλεύει και άλλες εναλλακτικές λύσεις στο παρασκήνιο για να τρέξει σύντομα το θέμα του κεντρικού αμυντικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x