Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Άλλες θέσεις έχουν προτεραιότητα

Παρά τα σενάρια για Μπάκους και Ενκουντού, στην ΑΕΚ υπάρχουν άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες.

Ξένα δημοσιεύματα έκαναν χθες λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 24χρονο Αυστραλό μεσοαμυντικό της Σεντ Μίρεν, Κιάνου Μπάκους, αλλά και για τον 27χρονο Γαλλοκαμερουνέζο αριστερό χαφ της Μπεσίκτας, Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού.

Από την «Ένωση» δεν υπήρξε κάποιο επίσημο σχόλιο για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, που δεν είναι απίθανο να βρίσκονται στα υπόψη της ομάδας. Ωστόσο αυτή τη στιγμή οι «κιτρινόμαυροι» έχουν άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες και αυτές αφορούν στην απόκτηση αριστερού μπακ και στόπερ, μετά τους τραυματισμούς των Μιλάντ Μοχαμάντι και Γιώργου Τζαβέλλα.

Οι υπεύθυνοι των μεταγραφών συλλέγουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και τις θέτουν υπόψη του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα κάνει και την τελική εισήγηση. Ο Αργεντινός προπονητής, πάντως, είναι σαφές πως δεν πρόκειται να κάνει… εκπτώσεις ως προς τα «θέλω» του και δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσει παίκτη αν αυτό δεν καλύπτει πλήρως τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει.

Εξάλλου, σήμερα επιστρέφει από το Κατάρ ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος μετέβη εκεί για να παρακολουθήσει τον αδερφό του, Σοφιάν, αλλά και την εθνική ομάδα της χώρας του στον προημιτελικό απέναντι στην Πορτογαλία. Ο 35χρονος άσος θα συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί και εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμος το αργότερο για το τελευταίο ματς του 2022, στις 28 Δεκεμβρίου στον Βόλο. Υπάρχουν πάντως πιθανότητες να προλάβει και το παιχνίδι με τη Λαμία στις 21 του μήνα στην Opap Arena, ενώ σίγουρα θα είναι εκτός για το πρώτο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Κηφισιά, την προσεχή Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x