Stoiximan Super League

Ανακοινώνει Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ, «στέλνουν» Γιόνσον οι Ισπανοί

Η ΑΕΚ έκανε την έκπληξη με Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος σήμερα θα ανακοινωθεί από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, και στην Ισπανία υποστηρίζουν πως ο «Δικέφαλος» είναι κοντά και στον Γενς Γιόνσον.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ, η οποία έκανε το κόλπο-γκρόσο με τη συμφωνία με την Χόφενχαϊμ και έφερε χθες τον Σέρβο μέσο στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά.

Η «Ένωση» έχει συμφωνήσει με τους Γερμανούς σε ένα ποσό που φτάνει το 1,8 εκατ. ευρώ μαζί με κάποια μπόνους, ενώ ο παίκτης θα πάρει γύρω στο εκατομμύριο για τριετές ή τετραετές συμβόλαιο.

Σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη υπόθεση έπαιξε ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος μίλησε μαζί του και του εξήγησε τα πάντα σχετικά με τον ρόλο που σκοπεύει να του δώσει στην ΑΕΚ την επόμενη σεζόν.

Αυτή η επικοινωνία φαίνεται πως ήταν καθοριστική και στη συνέχεια ο Αργεντινός τεχνικός άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτηση του 27χρονου άσου, ο οποίος έπαιξε στο β’ μισό της σεζόν ως δανεικός στον Παναθηναϊκό (με 15 συμμετοχές και 3 ασίστ).

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν δημοσιεύματα στην Ισπανία, σύμφωνα με τα οποία ο Γενς Γιόνσον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για λογαριασμό της «Ένωσης».

Ο Δανός μέσος ήρθε στην Αθήνα, επισκέφτηκε χώρους που τον ενδιέφεραν και έβγαλε τα συμπεράσματά του για την καθημερινότητα στην Ελλάδα. Ο 29χρονος άσος επέστρεψε στην Ισπανία για να συνεχίσει τις διακοπές του μαζί με τη γυναίκα του και να αποφασίσει για το μέλλον του.

Η πρόταση της ΑΕΚ στον παίκτη αφορά τριετή διάρκεια συνεργασίας, με ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο. Από την ομάδα έχει ξεκαθαριστεί πως δεν θα περιμένουν πολύ και θέλουν σύντομα να γνωρίζουν τι πρόκειται να κάνει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x