Stoiximan Super League

Με Μπαρμπόσα και... Παναγιωτάρα στη «ρεβάνς» η ΑΕΚ

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα, που εξέτισε την ποινή του, είναι στην αποστολή της ΑΕΚ που ανακοινώθηκε νωρίς-νωρίς για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Πάλι εκτός ο Βάργκας, ξανά στον πάγκο ο Παναγιωτάρας.

Πριν προλάβει να… ανασάνει από τη χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3-0), η ΑΕΚ ανακοίνωσε αποστολή για τη «ρεβάνς» που θα γίνει την Πέμπτη ΟΑΚΑ. Η νίκη είναι μονόδρομος για τους «κιτρινόμαυρους», που γνωρίζουν πως με τρεις νίκες στα εναπομείναντα ματς θα είναι σίγουρα πρώτοι στα playoffs.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της «Ένωσης», Νίκος Παναγιωτάρας, που αναμένεται να κάτσει ΚΑΙ σε αυτό το ματς στον πάγκο αντί του Στέλιου Μανωλά, θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεσή του τον Έλντερ Μπαρμπόσα που εξέτισε την ποινή τριών αγωνιστικών από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αντίθετα, θα λείψει ξανά ο Ρόναλντ Βάργκας που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα. Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Ροντρίγκο Γκάλο, που χθες ήταν εκτός 18άδας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x