Stoiximan Super League

Αποθεώνει Αλμέιδα ο Σαλσίδο: «Κάνει τους πάντες να παίζουν για το σύνολο»

Ο Κάρλος Σαλσίδο, που συνεργάστηκε για μια τριετία με τον Ματίας Αλμέιδα στην Τσίβας, αποθεώνει τον Αργεντινό που είναι βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή και άνθρωπο Ματίας Αλμέιδα μίλησε ο Κάρλος Σαλσίδο. Ο Μεξικανός πρώην αμυντικός συνεργάστηκε για μια τριετία με τον Αργεντινό προπονητή στην Τσίβας και αποθεώνει τον βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της ΑΕΚ.

«Είναι ένας προπονητής που δεν του αρέσει να χάνει ούτε στα φιλικά. Θέλει να βλέπει την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να παίρνει τα αποτελέσματα. Ως προσωπικότητα είναι πολύ έντονος, αλλά είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Κάνει τους πάντες μέσα στην ομάδα να αισθάνονται πολύ άνετα, σαν οικογένεια και να τα δίνουν όλα για το σύνολο», ανέφερε στην «Ώρα των Σπορ» ο 124 φορές διεθνής με το Μεξικό άσος.

«Το παιχνίδι που θέλει να παίζει είναι καθαρά επιθετικό. Θέλει η ομάδα του να έχει την μπάλα στα πόδια της και για να το κάνεις αυτό πρέπει να τρέξεις και να πιέσεις πολύ για να την κερδίσεις. Γι’ αυτό και βασίζει πολλά στο κομμάτι της δουλειάς στη φυσική κατάσταση», πρόσθεσε για τον προπονητή υπό την καθοδήγηση του οποίου κατέκτησε πέντε τίτλους και κατέληξε:

«Το πιο δυνατό στοιχείο του είναι ο τρόπος που διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές. Έχει τον τρόπο του να λειτουργεί με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, ώστε να μπορεί να δημιουργεί αρμονία και συνοχή στην ομάδα. Ξέρει να φτιάχνει ψυχολογικά τους παίκτες του».

Η απόφαση της ΑΕΚ για τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα και ο Ματίας Αλμέιδα, που είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη την Τετάρτη στην Αθήνα, είναι εκ των πρώτων επιλογών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x