Stoiximan Super League

Αποθέωσαν τον Αλμέιδα και τους παίκτες της ΑΕΚ παιδιά από τις ακαδημίες των Καμένων Βούρλων

Την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες και να τους υπογράψουν αυτόγραφα οι παίκτες της ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα είχαν τα παιδιά από τις ακαδημίες των Καμένων Βούρλων.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Λαμία από την ομώνυμη ομάδα (19:00) για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League και λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα οι παίκτες της «Ένωσης» και ο Ματίας Αλμέιδα γνώρισαν την αποθέωση.

Συγκεκριμένα, παιδιά από τις ομάδες Κ14 και Κ16 της Ακαδημίας του Α.Ο. Καμένων Βούρλων επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας και είχαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με τον «Πελάδο» και τους παίκτες.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων, Ηλίας Κυρμανίδης, τίμησε την ΑΕΚ για την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ελληνικό αθλητισμό, με την πλακέτα να παραλαμβάνει ο Αργεντινός τεχνικός.

«Η ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζουν την αποθέωση όπου κι αν πάνε και αυτό έγινε και σήμερα, λίγες ώρες πριν τον αγώνα στη Λαμία. Η αποστολή της ΑΕΚ δέχθηκε επίσκεψη στο ξενοδοχείο από τις ομάδες Κ16 και Κ14 της Ακαδημίας του Α.Ο. Καμένων Βούρλων, ο οποίος τίμησε την ΑΕΚ για την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον ελληνικό αθλητισμό. Την πλακέτα παρέλαβε ο κ. Αλμέιδα, παρουσία του Δημάρχου Καμένων Βούρλων κ. Ηλία Κυρμανίδη», αναφέρει η ανάρτηση της «Ένωσης» στα social media.


ΑΕΚ: Αποθέωσαν τον Αλμέιδα και τους παίκτες παιδιά από τις ακαδημίες των Καμένων Βούρλων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x