Stoiximan Super League

«Οι ήρωες να’ ναι καλά»: Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποχαιρέτησε τους δύο φιλάθλους που «έφυγαν»

Συγκλονιστική στιγμή πριν τη σέντρα στη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Κηφισιά για το Κύπελλο.

Ανατριχιαστική στιγμή στην Opap Arena πριν τον επαναληπτικό για τους «16» του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Κηφισιά.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αποχαιρέτησε από τα μεγάφωνα τους Γιώργο Σταυρινό (57 ετών) και Νίκο Καζαντζόγλου (75 ετών), οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό από ανακοπή καρδιάς. «Οι ήρωες να είναι καλά...», τραγουδούσαν οι φίλοι της ομάδας στις εξέδρες.

Παράλληλα, όταν ακούστηκε από τα μεγάφωνα το όνομα του Ματίας Αλμέιδα, ο Αργεντινός τεχνικός γνώρισε την αποθέωση από το κοινό και άκουσε ρυθμικά το όνομά του, αφού χθες επέκτεινε τη συνεργασία του με την «Ένωση» ως το 2028.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x