Stoiximan Super League

Η κριτική του Άρη: Απροσπέλαστος ο Ροζ!

Ο Άρης πήρε τον βαθμό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και την τρίτη θέση.

Τον βαθμό που αναζητούσε στο ΟΑΚΑ πήρε ο Άρης και με το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ εξασφάλισε την τρίτη θέση στη βαθμολογία μετά από 40 χρόνια.

Ο Ροζ ήταν απροσπέλαστος και έβαλε... φρένο σε κάθε επιθετική προσπάθεια της ΑΕΚ, με τους Σάσα, Ματίγια να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι επίσης.

Το sportfm.gr περνάει από... ακτίνες Χ τον Άρη

Κουέστα (8): Έχει δύο μεγάλες επεμβάσεις στο πρώτο μέρος. Γενικότερα είχε καλές τοποθετήσεις, συμβάλοντας και αυτός από την μεριά του για να πάρει η ομάδα του τον βαθμό.

Σάκιτς (5): Είναι πρωταγωνιστής στη φάση του 35ου λεπτού που η ΑΕΚ ζητά πέναλτι, μάλλον σωστά. Γενικότερα αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του την οποία φόρτωσαν οι γηπεδούχοι, κυρίως με τα ανεβάσματα του Βασιλαντωνόπουλου.

Δεληζήσης (8): Πάρα πολύ καλός, δημιούργησε για ακόμη μια φορά ένα εξαιρετικό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Ροζ και κράτησαν στο μηδέν την ΑΕΚ! Θα μπορούσε ορισμένες φορές να έχει καλύτερες επιλογές για τους συμπαίκτες του.

Ροζ (9): Ο καλύτερος του γηπέδου! Έμοιαζε... απροσπέλαστος, καθάριζε κάθε φάση μπροστά στην εστία της ομάδας του και γενικότερα έβγαλε αρχηγικό πνεύμα. Καθοριστική η συμβολή του στο 88ο λεπτό όταν ο Νεντελτσιάρου βρέθηκε σε ρόλο φόρο αλλά με την προβολή του δεν του επέτρεψε να σκοράρει.

Σούντγκρεν (7): Σταθερά καλός ο Σουηδός μπακ. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την πλευρά του, δεν είχε όμως και πολλά ανεβάσματα. Τακτικά τα πήγε μια χαρά, αλλά επιθετικά... λίγα πράγματα. 

Σάσα (8): Ο καλύτερος μετά τον Ροζ. Αδιάκοπα τρεξίματα, πολλά μαρκαρίσματα και μονομαχίες, δυσκολεύοντας την ΑΕΚ να παίζει από τον άξονα. Βοήθησε στην κυκλοφορία και στο κράτημα της μπάλας κυρίως στο δεύτερο μέρος, έριξε και την... κλωτσιά του όταν έπρεπε!

Ματίγια (7): Πολύ καλό ματς και από τον έτερο χαφ του Άρη. Αποδεικνύεται κομβικός στα playoffs για την ομάδα του στην πορεία προς την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Εξαιρετικός, με τρεξίματα και ιδιαίτερη συμβολή στο τακτικό κομμάτι.

Ματέο Γκαρσία (7): Κουβάλησε αρκετά μπάλα, έβγαλε την ομάδα του στην επίθεση αρκετές φορές αλλά και αυτός όπως και οι συμπαίκτες του τα χαλούσαν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Αντικαταστάθηκε στο 90ο λεπτό αφού ξέμεινε από δυνάμεις.

Μπερτόγλιο (6): Πήρε μπάλες, είχε διάθεση αλλά μέχρι εκεί... Θέλησε να τραβήξει τον Άρη στην επίθεση, αλλά ορισμένες φορές έμοιαζε μόνος του στο δεύτερο μισό του γηπέδου, κυρίως στο πρώτο μέρος. Αντικαταστάθηκε στο 74ο λεπτό.

Γκάμα (6): Είχε ενέργειες με την μπάλα στα πόδια του, αλλά αρκετές από αυτές ήταν ημιτελείς. Περισσότερο θέλησε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του παρά για τον εαυτό του, αλλά τα χαλούσε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Αντικαταστάθηκε στο 74ο λεπτό.

Μάνος (6): Δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα στο ματς, αφού δεν τον βόλεψε ιδιαίτερα το στιλ της ομάδας του. Κράτησε μπάλα όποτε μπορούσε, δίνοντας στηρίγματα στους συμπαίκτες του και έδωσε πολλές μονομαχίες με τα αντίπαλα στόπερ. Αντικαταστάθηκε στο 56ο λεπτό ώστε να βάλει τον ταχύτατο και πιο ποιοτικό Μαντσίνι ο Μάντζιο.

Μαντσίνι (7): Μπήκε στο 54ο λεπτό αντικαθιστώντας τον Μάνο και ο Άρης έγινε πιο κινητικός στην επίθεση. Πήρε μπάλες, έσπαγε δεξιά και αριστερά και δημιουργούσε χώρους για τους συμπαίκτες του, ενώ λίγο έλειψε να σκοράρει στο 73' αλλά ο Τσιντώτας το έβγαλε.

Σίλβα (-): Μπήκε στο 74', δεν φάνηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Μπρούνο (-): Μπήκε στο 74', δεν φάνηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Μπαγκαλιάνης (-): Μπήκε στο 90', δεν μπορεί να κριθεί.

Άκης Μάντζιος (7): Κατέβασε την ομάδα του με πρωταρχικό ρόλο να κρατήσει το μηδέν και στο δεύτερο ημίχρονο την ανέβασε πιο ψηλά στο γήπεδο, κάνοντάς την πιο επιθετική σε σύγκριση με το πρώτο μέρος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x