Stoiximan Super League

ΑΕΚ-Άρης: Με κίνητρο την τρίτη θέση

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική με… έπαθλο την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη.

Η αυλαία της σεζόν στην Super League πέφτει απόψε. Για την δέκατη και τελευταία αγωνιστική των playoffs αναμετρώνται ΑΕΚ και Άρης στο ΟΑΚΑ (19:30, Novasports 3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με έπαθλο την τρίτη θέση. Η «Ένωση» θέλει μόνο νίκη για να την καταλάβει, ενώ οι Θεσσαλονικείς αρκούνται και σε ισοπαλία για να διατηρηθούν εκεί.

Με συνταγή… «Βικελίδης»

Η ΑΕΚ μετρά δύο νίκες σε τρία ματς φέτος απέναντι στον Άρη, αλλά στο ΟΑΚΑ είχε ηττηθεί. Ο Μανόλο Χιμένεθ, πιθανότατα στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο αφού οι πιθανότητες να συνεχίσει είναι ελάχιστες, αναμένεται να επιλέξει διάταξη με ενισχυμένο κέντρο, όπως είχε κάνει και στην τελευταία νίκη στο «Βικελίδης» (4-3-3).

Στο τέρμα θα είναι ο Τσιντώτας, με τον Μπακάκη ή τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τον Μιτάι ή τον Λόπες αριστερά και Τσιγκρίνσκι -Σβάρνα στόπερ. Στο κέντρο θα είναι οι Κρίστισιτς, Γαλανόπουλος και Σιμάνσκι, με τους Μάνταλο και Τάνκοβιτς στα άκρα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Αν ο Λιβάι Γκαρσία κριθεί έτοιμος θα αγωνιστεί, πιθανότατα ως αλλαγή. Εκτός μάχης είναι ο Αλμπάνης με ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ η αποστολή θα βγει μετά το πρωινό χαλάρωμα που θα έχει η ομάδα στα Σπάτα.

Να κλείσει με θετικό πρόσημο

Μια ούτως ή άλλως πολύ καλή σεζόν ολοκληρώνεται για τον Άρη, που θέλει να τη σφραγίσει με την τρίτη θέση. Οι «κίτρινοι» θα διατηρηθούν από τον Παναθηναϊκό σε απόσταση ανώτερη των έξι βαθμών που πιθανώς θα τους αφαιρεθούν για υπόθεση πλαστογραφίας με νίκη ή αν δεν κερδίσει το «τριφύλλι» τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Ο Άκης Μάντζιος δεν θα έχει διαθέσιμους τους Τζέγκο, Μήτρογλου, Ιωάννου και Κάτσε. Στο 4-2-3-1 που θα παρατάξει αναμένεται να δούμε τον Κουέστα στο τέρμα, τους Γκάνεα και Σούντγκρεν στα άκρα με Δεληζήση και Ροζ στόπερ, Σάσα και Ματίγια κεντρικά χαφ, ενώ οι Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα θα κινούνται πίσω από τον Μάνο ή τον Μανσίνι που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ροζ, Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

*Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Λετονός Άντρις Τρεϊμάνις, επίσης από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που φέτος σφύριξε επίσης τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1 στο Κύπελλο, ΑΕΚ-Άρης 0-2 και ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Λετονοί Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, 4ος ο Κουκούλας και στο VAR ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ με τον Μεϊντάνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x