Stoiximan Super League

Συγκίνηση στην Allwyn Arena: Η ΑΕΚ τίμησε τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, με την οικογένειά του παρούσα

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές στην OPAP Arena, με την ΑΕΚ να τιμά τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη παρουσία των γονιών του, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με έντονη συγκίνηση και σε κλίμα βαθιάς φόρτισης πραγματοποιήθηκε το τελευταίο φιλικό της ΑΕΚ πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η αναμέτρηση με την Athens Kallithea ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατό του, αλλά και στον Κώστα Λιάκκα, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή έχοντας αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην καθημερινότητα της ομάδας.

Ήδη από την άφιξη των φιλάθλων, η ατμόσφαιρα στην Allwyn Arena παρέπεμπε σε ημέρα μνήμης. Οι σημαίες του γηπέδου κυμάτιζαν μεσίστιες, ενώ στα μάτριξ εμφανιζόταν η μορφή του Μιχάλη, με τον κόσμο να συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στην εκδήλωση τιμής.

Λίγο πριν από την έναρξη, ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν μπροστά από τη Θύρα 21. Εκεί κατατέθηκαν λουλούδια στη μνήμη των δύο ανδρών και ακολούθησε ενός λεπτού σιγή, ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια. Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη, η οποία βρέθηκε στα επίσημα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:













Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x