Stoiximan Super League

Δανεικός από την ΑΕΚ στην Ανδόρα του Πικέ ο Αλμπάνης

Ο Χρήστος Αλμπάνης βρίσκεται στην Ισπανία ώστε να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από την ΑΕΚ στην Ανδόρα, η οποία είναι ιδιοκτησίας του Ζεράρ Πικέ.

Αποχωρεί από την ΑΕΚ και πάει να πάρει χρόνο στα πόδια του, για ακόμη μία σεζόν ο Χρήστος Αλμπάνης! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει ταξιδέψει ήδη στην Ισπανία και αναμένεται να ολοκληρώσει τον δανεισμό του από τους «κιτρινόμαυρους» στην Ανδόρα, την ισπανική ομάδα που ανήκει στον Ζεράρ Πικέ!

Ο Αλμπάνης θα παίξει για έναν χρόνο ως δανεικός στην ομάδα που αγωνίζεται στην La Liga 2 και μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά 1 νίκη και 2 ήττες. Η Ανδόρα είχε έλλειψη στα εξτρέμ και γενικότερα στη γραμμή κρούσης και ενισχύεται με την απόκτηση του Έλληνα μεσοεπιθετικού, με τον 41χρονο τεχνικό Έντερ Σαράμπια να αποκτά μια έξτρα λύση στα χέρια του.

O Αλμπάνης αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 από την ΑΕΚ, πληρώνοντας ένα ποσό κοντά στο μισό εκατ. ευρώ τον Απόλλωνα Σμύρνης για την αγορά του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού, ενώ συνολικά με τους «κιτρινόμαυρους» έχει μετρήσει 81 εμφανίσεις, με 7 γκολ και 5 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x