Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Δεν προπονήθηκαν Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί και… χλωμοί για Παναθηναϊκό

Χωρίς επιστροφές η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, μία ημέρα πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την προετοιμασία της για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα συνεχίζει η ΑΕΚ, η οποία επί της ουσίας έκανε σήμερα την πρώτη της προπόνηση μετά το «διπλό» στο Μπράιτον.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε και πάλι τους ίδιους ποδοσφαιριστές που είχε διαθέσιμους στην Αγγλία να προπονούνται και τους… ίδιους να μένουν εκτός. Συγκεκριμένα, οι δύο βασικοί στόπερ των «κιτιρνόμαυρων» Μουκουντί και Βίντα δεν προπονήθηκαν, με τη συμμετοχή τους στο δευτεριάτικο ματς στη Λεωφόρο να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.

Την ίδια ώρα, ο Χατζισαφί δεν προπονήθηκε, επίσης, και συνεχίζει το προβλεπόμενο πρόγραμμα αποκατάστασης από διάσειση που ακολουθεί, μετά το χτύπημα στο κεφάλι στο παιχνίδι με την Μπράιτον. Φυσικά, ο Ιρανός όπως τόνισε νωρίτερα και με δηλώσεις στην πατρίδα του δεν θα αγωνιστεί δεδομένα στην αναμέτρηση.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι θα ολοκληρωθεί με προπόνηση την Κυριακή, όταν και θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Αλμέιδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x