Stoiximan Super League

«Δεύτερη ευκαιρία» σε Φράνσον από Αλμέιδα

Την απόφαση να δώσει μία ευκαιρία στον Αλεξάντερ Φράνσον πως αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν έλαβε ο Ματίας Αλμέιδα.

Μία ιδιαίτερη περίπτωση είναι για την ΑΕΚ ο Αλεξάντερ Φράνσον.

Ο Σουηδός μέσος αποκτήθηκε από την «Ένωση» στην τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, χωρίς να έχει καταφέρει να δείξει κάτι στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Ο παίκτης είχε έρθει εκτός ρυθμού και υπέρβαρος, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τον χρησιμοποιεί μόλις για πέντε λεπτά στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (στις 1/5).

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, ο Ματίας Αλμέιδα έλαβε την απόφαση να δώσει μία ευκαιρία στον 28χρονο χαφ, ο οποίος θα βρεθεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Φράνσον έχει υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2023, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι γύρω στις 200 με 250 χιλιάδες ευρώ.

Εν τω μεταξύ, τη δική του ευκαιρία στην προετοιμασία αναμένεται να πάρει ο Φοίβος Μπότος, ο οποίος τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο έπαιξε ως δανεικός στην ολλανδική Go Ahead Eagles με απολογισμό 43 συμμετοχές και 7 γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x