Stoiximan Super League

ΑΕΚ: «Καμία σχέση με την εκδήλωση της Κυριακής, πάντα θα τιμούμε τον Σπύρο Κοντούλη»

Τη θέση της από την εκδήλωση του ΚΚΕ στην «OPAP Arena» διαχώρισε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία τόνισε ότι πάντα τιμά τη μνήμη του ΕΑΜίτη αγωνιστή και θρυλικού ποδοσφαιριστή της.

Σε διευκρινήσεις σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποίησε το ΚΚΕ την Κυριακή (20/11) στον περιβάλλοντα χώρο της «OPAP Arena» -όπου έγιναν τα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλακέτας στη μνήμη του ΕΑΜίτη αγωνιστή και θρυλικού ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Σπύρου Κοντούλη- προχώρησε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, από τον «δικέφαλο» αρχικά σημειώνουν ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΚ -και αυτοτελώς και μέσω της συμμετοχής της στη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ομάδας- έχει τιμήσει και πάντα τιμά την μνήμη του Σπύρου Κοντούλη σε σχετικές εκδηλώσεις, που δεν έχουν κομματική ταυτότητα κι αναδεικνύουν τις πολύπλευρες πτυχές της δράσης του ήρωα ποδοσφαιριστή του συλλόγου. Δράσεις που, όπως συμπλήρωσαν, πάντα στηρίζει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η οικογένεια της οποίας μόνο περηφάνια αισθάνεται.

Ωστόσο, από την πλευρά της ΑΕΚ υπογραμμίζουν ότι δεν είχαν καμία σχέση (είτε ως ΠΑΕ είτε ως Ερασιτεχνική) με την εκδήλωση της Κυριακής και πως δεν υπήρξε καμιά επαφή με τους διοργανωτές ούτε κάποια εκπροσώπηση από την πλευρά τους. Σημειώνουν δε ότι η εκδήλωση έγινε σε συνεννόηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, σε χώρο απόλυτης δικαιοδοσίας του Δήμου, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην δύνανται να έχουν σχέση.

Τέλος, αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με κόμματα και προσπάθειες κομματικοποίησης για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x