Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Ντόλεβ Χαζίζα της Μακάμπι Χάιφα»

Για τον Ισραηλινό διεθνή εξτρέμ της Μακάμπι Χάιφα, Ντόλεβ Χαζίζα, ενδιαφέρεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με Μέσο της πατρίδας του.

Την περίπτωση του Ντόλεβ Χαζίζα της Μακάμπι Χάιφα φέρεται να εξετάζει και μάλιστα σοβαρά η ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ισραηλινό Μέσο «sport5.co.il», ο 26χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ (αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο) βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της «Ένωσης» όσο και της Κασίμπασα, με την Αλ Αΐν να παρακολουθεί επίσης την περίπτωσή του. Μάλιστα, γίνεται λόγος και στο «ελεύθερο» που του έχει δοθεί από την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στον β' προκριματικό γύρο του Champions League εφόσον έρθει μια πρόταση από το εξωτερικό. Εξάλλου, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μακριά από την πατρίδα του, κάτι που αποτελεί κίνητρο και για τον ίδιο.

«Ο παίκτης, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2024, έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι εάν έρθει πρόταση από το εξωτερικό , θα την εξετάσει σοβαρά (…). Εάν έρθει συγκεκριμένη πρόταση στη Μακάμπι Χάιφα, δεν θα του σταθούν εμπόδιο, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο αθλητικός διευθυντής, Γκαλ Άλμπερμαν», τονίζεται μεταξύ άλλων. Επίσης, το δημοσίευμα στέκεται και στα «δίχτυα» που έχει απλώσει η ΑΕΚ στο εγχώριο πρωτάθλημα, υπενθυμίζοντας τη μετακίνηση του Λιβάι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στους «κιτρινόμαυρους» το 2020.

Σε ό, τι αφορά τον Ισραηλινό (9 φορές διεθνής), με ρίζες από Γαλλία, εξτρέμ αγωνίζεται στη Μακάμπι Χάιφα από το 2019, όταν και αποκτήθηκε από την Μπνέι Γεχούντα. Τη φετινή σεζόν σημείωσε έντεκα τέρματα και επτά ασίστ σε 48 εμφανίσεις, με το συμβόλαιό του να εκπνέει το 2024. Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα το όνομά του είχε συνδεθεί και με τον ΠΑΟΚ.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x