Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Δουλειά στο φουλ για γήπεδο και μεταγραφές

Η ΑΕΚ εντείνει τις προσπάθειες για τις επόμενες μεταγραφές της, την ώρα που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες για το νέο γήπεδο με στόχο… τις 28 Αυγούστου.

Κρίσιμα είναι τα προσεχή 24ωρα για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σαφείς πως δεν κινούνται υπό την πίεση χρόνου και το μόνο που τους απασχολεί είναι να μην κάνουν εκπτώσεις ως προς την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα αποκτηθούν. Ο βασικός στόχος για τα στόπερ έχει ξεκαθαρίσει και είναι πλέον θέμα σκληρών διαπραγματεύσεων για να κλείσει ή όχι.

Από εκεί και πέρα, οι υποθέσεις των Μπόγκνταν Πλάνιτς και Ουσμάν Καμαρά, επίσης για την άμυνα, είναι ανεξάρτητες από την παραπάνω προσπάθεια για μεταγραφή στόπερ επιπέδου… Βίντα. Επιπροσθέτως, η «Ένωση» αναζητεί έναν ακραίο και έναν φορ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες έξτρα προσθήκες.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, παρότι ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών για τους περισσότερους, οι εργασίες στην «Αγια-Σοφιά Opap Arena». Χθες άρχισε να καθαρίζεται η πλευρά επί της οδού Καππαδοκίας και σύντομα θα αρχίσει να τοποθετείται και πλακόστρωτο. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να παραδοθεί και να είναι έτοιμο προς χρήση το γήπεδο στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Βόλο στις 28 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x