Stoiximan Super League

«Έδειξε» Γκατσίνοβιτς βασικό ο Αλμέιδα - Τι δοκίμασε για 11άδα (video)

Την επάνοδο του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ «φωτογράφισε» ο Ματίας Αλμέιδα. Οι δοκιμές που έκανε ο Αργεντινός τεχνικός στην ανοιχτή προπόνηση ενόψει Αστέρα Τρίπολης.

Τη σοβαρή πιθανότητα να επανέλθει ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην ενδεκάδα της ΑΕΚ επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό ο Ματίας Αλμέιδα.

Στην ανοιχτή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (22/2) στα Σπάτα, ο Σέρβος άσος ήταν ο μόνος που τοποθετήθηκε στο αριστερό άκρο κατά τη διάρκεια της άσκησης για την επιθετική ανάπτυξη (με τους Άμραμπατ-Ελίασον στα δεξιά και τους Γκαρσία-Κοσίδη στην περιοχή).

Πιο πίσω στον άξονα ήταν οι Αραούχο και Τσούμπερ (που αμφότεροι υπολογίζονται ως δεύτεροι επιθετικοί) και από τα δικά τους πόδια ξεκινούσε η άσκηση με πάσα στα άκρα.

Μετά ένας από τους δυο έκανε κάθε φορά κίνηση προς την περιοχή, ενώ το ίδιο έκανε και ο παίκτης του άκρου που δεν είχε πάρει την πάσα. Τελικά εκείνος που είχε δεχθεί την μπάλα (π.χ. Άμραμπατ/Ελίασον ή Γκατσίνοβιτς) σέντραρε στη γεμάτη παίκτες περιοχή. Ουσιαστικά επρόκειτο για άσκηση της μεσοεπιθετικής τετράδας, αφού σε κάθε νέα φάση συμμετείχαν τέσσερις παίκτες (π.χ. είτε ο Άμραμπατ είτε ο Ελίασον).

Στο διπλό που ακολούθησε πάντως ο Αλμέιδα μπέρδεψε τα πράγματα, καθώς οι συνθέσεις των ομάδων ήταν ανάμεικτες, ενώ ο Πινέδα αγωνίστηκε αριστερά (κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να διατηρηθεί εκείνος σε αυτή τη θέση).

Όπως και να ‘χει, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν από την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (24/2), ενώ σημαντικό είναι ότι (παρά την ήττα στην Τούμπα) άπαντες στα Σπάτα εμφανίστηκαν με τη γνώριμα καλή διάθεση και όρεξη.

Υπενθυμίζεται ότι η προπόνηση διεξήχθη απόντος του Βίντα, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια ίωση και έμεινε σπίτι του. Ωστόσο, δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (όπου είναι τιμωρημένος ο Μουκουντί). Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γαλανόπουλο, που επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα μετά την αδιαθεσία που τον άφησε έξω για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και υπολογίζεται κανονικά για το Σάββατο.

Δείτε βίντεο από τα πρώτα κομμάτια της προπόνησης:






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x