Συνδέουν την ΑΕΚ με 22χρονο Xιλιανό εξτρέμ στη Γαλλία!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Nouvel Echo», η Ένωση ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Λούκας Σεπέδα, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λιον.
Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται εδώ και καιρό για τον Σεπέδα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 με την Κόλο Κόλο, αλλά είναι διαθέσιμος για 4 εκατ. ευρώ.
Με εντυπωσιακή ταχύτητα και δυνατό του σουτ, ο νεαρός αριστεροπόδαρος εξτρέμ μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στις δύο πλευρές, ενώ έχει κάνει γνωστό το όνομά του στη χώρα του με τις γεμάτες πρόσφατες σεζόν, έχοντας και 5 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα της Χιλής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






