Stoiximan Super League

Στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ ο Πινέδα!

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται οριστικά ο Ορμπελίν Πινέδα, καθώς έφτασε στην Ολλανδία και βρίσκεται στο ξενοδοχείο με την υπόλοιπη αποστολή της νέας του ομάδας.

Στην τελική ευθεία έχει μπει για την ΑΕΚ η διαδικασία επισημοποίησης της απόκτησης του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα, με τον παίκτη να είναι ήδη στην Ολλανδία ώστε να ενταχθεί άμεσα με την υπόλοιπη αποστολή της Ένωσης.

Ο Μεξικανός χαφ έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης (14/7) στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και πλέον αυτό που απομένει είναι να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, ώστε εφόσον όλα πάνε καλά να προχωρήσει και η ανακοίνωση από πλευράς «κιτρινόμαυρων».

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συμφωνία της ΑΕΚ με τη Θέλτα για την απόκτηση του 26χρονου χαφ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με την πλευρά της ελληνικής ομάδας να μην μπορεί τελικά να θέσει και οψιόν αγοράς, καθώς οι Γαλιθιάνοι ήταν κάθετα αντίθετοι σε αυτή την προοπτική.

Σε κάθε περίπτωση, το δεδομένο είναι ότι πλέον έχει αρχίσει για τα καλά η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση της απόκτησής του, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί αύριο.

ΑΕΚ: Έφτασε Ολλανδία ο Πινέδα

ΑΕΚ: Έφτασε Ολλανδία ο Πινέδα

ΑΕΚ: Έφτασε Ολλανδία ο Πινέδα

ΑΕΚ: Έφτασε Ολλανδία ο Πινέδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x