Stoiximan Super League

Έφτασε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Μουκουντί!

Στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ έφτασε πριν από λίγο ο Αρόλντ Μουκουντί, όπως μετέδωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Αρόλντ Μουκουντί! Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του 24χρονου στόπερ βρίσκονται στον «δικέφαλο», με τον παίκτη να φτάνει με πτήση στο «Ελ. Βενιζέλος» (από το Μόναχο) λίγο πριν τις 19:00, όπως μετέδωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης

Τον Μουκουντί υποδέχτηκε από πλευράς ΑΕΚ ο Πάνος Αναστασόπουλος και πλέον ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα κατευθυνθεί στο ιατρικό κέντρο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής Καμερουνέζος άσος πρόκειται να αποκτηθεί από την «Ένωση» με αγορά από τη Σεντ Ετιέν, ενώ θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο.

Στους «στεφανουά» αγωνιζόταν από τον Ιούλιο του 2019 και συμπλήρωσε 69 συμμετοχές (3 γκολ / 1 ασίστ), έχοντας μεσολαβήσει κι ένας δανεισμός έξι μηνών στη Μίντλεσμπρο. Την περσινή σεζόν κατέγραψε 26 εμφανίσεις, καθώς έλειψε για μεγάλο διάστημα λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Εάν και είχε αγωνιστεί σ' όλα τα μικρά κλιμάκια της εθνικής Γαλλίας, εν συνεχεία επέλεξε το Καμερούν, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του οποίου μετρά έντεκα συμμετοχές.

Δείτε φωτογραφίες κατά την άφιξη του Μουκουντί:

ΑΕΚ: Έφτασε στην Ελλάδα ο Μουκουντί

ΑΕΚ: Έφτασε στην Ελλάδα ο Μουκουντί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x