Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Έφυγε για Μεξικό ο Πισάρο

Ο Ροδόλφο Πισάρο αναχώρησε, τελικά, για το Μεξικό μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν μέλη της οικογένειάς του, με τη θεία του να χάνει τη ζωή της.

Για το Μεξικό αναχώρησε ο Ροδόλφο Πισάρο, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειάς του, η οποία περνά δύσκολες στιγμές μετά τη δολοφονία της θείας του.

Η ΑΕΚ ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και ασφαλώς του έδωσε την άδεια σε αυτή την τραγική συγκυρία να ταξιδέψει στην πατρίδα του.

Υπενθυμίζεται πως η θεία του δολοφονήθηκε από ενόπλους που είχαν σκοπό τη ληστεία, ενώ τραυματίστηκαν στην ίδια επίθεση η μητέρα και ο θείος του, που ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από το Σάββατο ενήμερος για όσα είχαν συμβεί, αλλά ήταν κανονικά στην αποστολή της «Ένωσης» για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, παρότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν τον χρησιμοποίησε.

Ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά δεδομένου ότι πρόκειται για υπερατλαντικό ταξίδι, δύσκολα ο Πισάρο θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στην Opap Arena.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x