Stoiximan Super League

Εγκαινιάστηκε παρουσία Μελισσανίδη η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ένα από τα τελευταία απαραίτητα βήματα για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έγινε σήμερα. Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, εγκαινιάστηκε η υπογειοποίηση στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Έτοιμη απ’ όλες τις απόψεις πλέον για να υποδεχθεί πίσω την ΑΕΚ είναι η Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως ήταν προγραμματισμένο, το πρωί της Δευτέρας έγιναν τα εγκαίνια στην υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

Στην πανηγυρική εκδήλωση για την παράδοση του έργου (που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την «Αγια-Σοφιά - Opap Arena») παρευρέθηκε φυσικά και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Επίσης παρόντες από πλευράς ΑΕΚ ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης και ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Κοσμάς, ενώ εκ μέρους της Πολιτείας παρέστησαν οι Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Χατζηδάκης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Μάκης Βορίδης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

Θυμίζεται ότι το έργο, που κόστισε 17,7 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια, έχει κριθεί απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία του γηπέδου, αλλά ανεξάρτητα απ’ αυτό αναμένεται να βελτιώσει δραστικά την κυκλοφορία και να διευκολύνει τους κατοίκους της περιοχής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x