Stoiximan Super League

«Έχει πρόταση από την ΑΕΚ ο Κάι Βάγκνερ»

Ενδιαφέρον -εκφρασμένο μάλιστα σε μορφή πρότασης- φέρεται να έχει δείξει η ΑΕΚ για τον 26χρονο αριστερό μπακ της Philadelphia Union του MLS, Κάι Βάγκνερ.

Την περίπτωση του Κάι Βάγκνερ φέρνει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ ο ρεπόρτερ του «Athletic», Τομ Μπόγκερντ.

Πρόκειται για 26χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος ανήκει στη Philadelphia Union του MLS. Ωστόσο, το συμβόλαιο των δύο πλευρών εκπνέει τον προσεχή Δεκέμβρη, με τον δημοσιογράφο να αναφέρει πως η «Ένωση» τού έχει καταθέσει πρόταση.

«Ο Κάι Βάγκνερ επίσης θα αποχωρήσει. Έχει πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά θα μπορούσε να μείνει στο MLS», αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση στου twitter/X.



Ένα ρεπορτάζ που είναι πιθανό να έχει βάση.

Αφενός διότι πρόκειται για έγκυρο Μέσο και ρεπόρτερ, αφετέρου γιατί αφορά μια θέση που είναι πιθανών να κινηθεί η ΑΕΚ στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, λόγω της ταυτόχρονης απουσίας των Χατζισαφί-Μοχαμάντι για το Asian Cup το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου.

Ο Γερμανός άσος -του οποίου η χρηματιστηριακή αξία στο transfermarkt κυμαίνεται στα 5 εκατ. ευρώ- μετακόμισε στο κλαμπ του MLS, τον Φεβρουάριο του 2019. Σε αυτά τα 4,5 χρόνια έχει μετρήσει 168 συμμετοχές, με 7 γκολ και 31 ασίστ. Νωρίτερα είχε παίξει στην Ουλμ, στην U19 της Άουγκσμπουργκ, στη Σάλκε και στη Wurzburger Kickers.

Μάλιστα, ο Ματίας Αλμέιδα τον γνωρίζει και... εκ του σύνεγγυς, αφού τον είχε αντιμετωπίσει με τη Σαν Χοσέ στο πρωτάθλημα της Αμερικής.

Δείτε σε βίντεο τον Κάι Βάγκνερ:







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x