Stoiximan Super League

Νέα προβλήματα για Αλμέιδα: Εκτός αποστολής της ΑΕΚ Πόνσε και Μουκουντί!

Με νέα προβλήματα θα ταξιδέψει στην Τρίπολη η ΑΕΚ για τη δύσκολη δοκιμασία με τον Αστέρα, καθώς εκτός αποστολής για το ματς έμειναν οι Πόνσε, Μουκουντί λόγω ενοχλήσεων!

Άλλα δύο προβλήματα προστέθηκαν στην ΑΕΚ ενόψει της δύσκολης, εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα νωρίς το απόγευμα (22/10, 16:00) της Κυριακής.

Η αποστολή της «Ένωσης» θα ταξιδέψει στην Τρίπολη χωρίς και τους Πόνσε, Μουκουντί, που αισθάνονται ενοχλήσεις και έτσι ο Ματίας Αλμέιδα τους άφησε εκτός, καθώς κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθούν. Για το κυριακάτικο παιχνίδι, θυμίζουμε, εκτός είναι και οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία, Πισάρο, Γκατσίνοβιτς και φυσικά ο Πάολο Φερνάντες.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται αναλυτικά οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμαντί, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον και Ζίνι.

Με βάση τα νέα δεδομένα, έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον οι σκέψεις του Αργεντινού τεχνικού για την 11άδα. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι δεδομένα ο Στάνκοβιτς, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ρότα, στο αριστερό Χατζισαφί ή Μοχαμάντι και στο κέντρο της άμυνας Κάλενς και Βίντα. Σιμάνσκι και Πινέδα αναμένεται να παίξουν στα χαφ, στα «φτερά» θα είναι Τσούμπερ και Ελίασον, με τον Αραούχο πίσω από τον Φαν Βέερτ στην επίθεση. Υπάρχει, βέβαια και το ενδεχόμενο να πάρει φανέλα βασικού ο Ζίνι και να πάει ο Αραούχο στην κορυφή και πίσω του ο Τσούμπερ. Όλα αυτά θα φανούν το απόγευμα της Κυριακής…

0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x