Stoiximan Super League

Αποθεώθηκε η αποστολή της ΑΕΚ για την ιστορική πρώτη προπόνηση στην «Αγια-Σοφιά OPAP Arena»!

Την πρώτη της προπόνηση στην «Αγια-Σοφιά - OPAP Arena» πραγματοποιεί αυτήν την ώρα η ΑΕΚ, η οποία δέχθηκε την αποθέωση χιλιάδων φίλων της!

Συνεχίζονται οι ιστορικές στιγμές στης... Φιλαδέλφειας τα μέρη. Το απόγευμα της Κυριακής (2/10) η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στην «Αγια-Σοφιά OPAP Arena» για την πρώτη της προπόνηση στο νέο γήπεδο του κλαμπ, με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της «Ένωσης» να γνωρίζουν την αποθέωση!

Οι φίλοι του «δικεφάλου» περίμεναν την αποστολή της ομάδας τους ψηλά στην Υπογειοποίηση επί της Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Από εκεί ξεκίνησε η αποθέωση, ενώ όσο το πούλμαν έφτανε στην είσοδο του νέου στολιδιού των «κιτρινόμαυρων» δημιουργούταν ένας πραγματικός πανικός με πολλή φωνή, συνθήματα και καπνογόνα! Συνολικά αυτήν την ώρα υπολογίζεται ότι πέριξ του γηπέδου βρίσκονται γύρω στους 4.000 οπαδούς της ΑΕΚ!

Αν μην τι άλλο, η προετοιμασία του «δικεφάλου» για το πρώτο ιστορικό παιχνίδι στο νέο του γήπεδο, τη Δευτέρα (3/10, 20:00) κόντρα στον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League 1, εξελίσσεται ιδανικά.

Δείτε σχετικά βίντεο:











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x