Stoiximan Super League

«Ήρθε σε επαφή με τον Πόνσε η ΑΕΚ, αλλά θέλει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»!

Λογαριασμός στο Twitter που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Έλτσε αναφέρει πως η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τον Εζέκιελ Πόνσε, προκειμένου να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα, αλλά εκείνος δεν θέλει Ελλάδα!

Το όνομα του Εζέκιελ Πόνσε βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο του ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με την «Ένωση» να φέρεται πως έχει… χτυπήσει την πόρτα του Αργεντινού, προκειμένου να τον ντύσει ξανά στα κιτρινόμαυρα!

Ωστόσο, σύμφωνα με tweet λογαριασμού, που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Έλτσε, η ΑΕΚ ναι μεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του, ο παίκτης, ωστόσο, δεν έχει ως προτεραιότητά του το ελληνικό πρωτάθλημα, προτιμώντας να πάει -ή να παραμείνει- σε ένα πιο ανταγωνιστικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πόνσε ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2024. Η Έλτσε -στην οποία ο 25χρονος φορ είναι δανεικός- για να τον κρατήσει θα πρέπει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του ως τις 31 Μαΐου, με το ποσό, που είχε συμφωνηθεί, να ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Πόνσε, θυμίζουμε, τη σεζόν 2018-2019 είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ σημειώνοντας 21 γκολ.

«Η ΑΕΚ ήρθε σε επαφή με τον Πόνσε, αλλά ο επιθετικός έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Έλτσε θα προσπαθήσει να μειώσει την οψιόν αγοράς για να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή», αναφέρει το tweet.

ΑΕΚ: Επαφή με Πόνσε, αλλά δεν θέλει Ελλάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x