Επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή της ΑΕΚ!
Μετά από 17 μέρες παραμονής της στην Ολλανδία, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν, η Ένωση επέστρεψε στη βάση της, όπου θα συνεχίσει να ετοιμάζεται, αρχικά για τα δύο παιχνίδια της στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.
Πλέον, ο Μάρκο Νίκολιτς και οι ποδοσφαιριστές του στρέφουν την προσοχή τους στο επερχόμενο φιλικό με την Ομόνοια, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 17/7 (21:00), στην «OPAP Arena».
Διαβάστε Επίσης
ΑΕΚ: Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια του φιλικού με την Ομόνοια Η οικογενειακή φωτογραφία της ΑΕΚ που… έκλεισε την προετοιμασία Τσακίρης: «Αυτοί δεν έχουν ικανοποιήσει τον Νίκολιτς - Με ρόμβο θα πάει στα επίσημα η ΑΕΚ» Η παρακάμερα του φιλικού της ΑΕΚ με την Κόρτραϊκ Ο Νίκολιτς σκέφτεται το νέο αίμα, αλλά τι θα γίνει ώσπου να μπει στις φλέβες της ΑΕΚ;Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






