Stoiximan Super League

Επικοινώνησε με Stavento ο Μελισσανίδης: Πρόσκληση να βρεθούν μαζί με τον πατέρα του στην OPAP Arena

Πρόσκληση για να παρευρεθεί μαζί με τον πατέρα του -μόλις εκείνος αναρρώσει- στην OPAP Arena κατέθεσε στον Μιχάλη Κουϊνέλη (Stavento) ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά από σχετική επικοινωνία που είχαν.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Μελισσανίδη εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά το τραγούδι που έβγαλε ο Μιχάλης Κουϊνέλης (ευρέως γνωστός ως Stavento) με τίτλο «Μπαμπά μου ξέρω», το οποίο προκάλεσε συγκίνηση στους ακροατές πόσω μάλλον στους φίλα προσκήμενους στην «Ένωση».

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω τραγούδι ο δημοφιλής καλλιτέχνης κάνει κατάθεση ψυχής με αφορμή το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του. Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην αγάπη του τελευταίου για τους «κιτρινόμαυρους» σημειώνοντας πως «μπαμπά μου ξέρω αν σηκωθείς, θα πάμε στη Αγιά Σοφιά την ΑΕΚάρα για να δεις».



Το τραγούδι άγγιξε και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον διοικητικό ηγέτη του «δικεφάλου» να επικοινωνεί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ο γνωστός καλλιτέχνης θα φιλοξενηθεί μαζί με τον πατέρα του -μόλις αυτός αναρρώσει- στην OPAP Arena, στον πρώτο αγώνα που θα είναι σε θέση να παρευρεθούν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x