Stoiximan Super League

Έρχεται σήμερα στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Τσούμπερ!

Ο Τσούμπερ τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ και σήμερα έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει!

Είναι οριστικό! Ο Στίβεν Τσούμπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal διευθετήθηκαν και ο Ελβετός μεσοεπιθετικός μπαίνει το μεσημέρι στο αεροπλάνο από τη Φρανκφούρτη, μαζί με τους Παπαδημητρίου και Κονέ που ταξίδεψαν στη Γερμανία για να κλείσουν το deal.

Ο 30χρονος άσος θα περάσει τα ιατρικά τεστ και εν συνεχεία θα υπογράψει για να κλείσει και τυπικά ο δανεισμός του από την Άιντραχτ. Η «Ένωση» έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Τσούμπερ για τέσσερα χρόνια και έτσι, εφόσον ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από τη γερμανική ομάδα το επόμενο καλοκαίρι (που θα είναι στα 2 εκατ. ευρώ), ο παίκτης θα είναι δεμένος μέχρι το 2025.

Η ΑΕΚ θα καλύψει όλο το συμβόλαιό του για την προσεχή σεζόν και οι αποδοχές του μέχρι το 2025 θα ξεπεράσουν (μαζί και με κάποια μπόνους) τα 4 εκατ. ευρώ συνολικά.

Πάντως ο Τσούμπερ δεν θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ελβετίας. Μάλιστα, την Τετάρτη αντιμετωπίζει στο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» της Βασιλείας την Ελλάδα σε φιλικό, πριν από δύο αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x