Stoiximan Super League

Επιστρέφει και… βλέπει Ολυμπιακό ο Τσούμπερ

Το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται στην Αθήνα ο Στίβεν Τσούμπερ, ώστε να ξεκινήσει την αποθεραπεία του στην ΑΕΚ και να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από την αποστολή της Ελβετίας, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αποκλείστηκε ο Στίβεν Τσούμπερ.

Ο διεθνής μέσος ταξίδεψε μέχρι την πατρίδα του, όπου διαπιστώθηκε πως δεν μπορεί να αγωνιστεί στα παιχνίδια με Ιταλία και Βουλγαρία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Ελβετός άσος αναμένεται σήμερα το βράδυ στην Αθήνα και από αύριο θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του στην «Ένωση», με στόχο να είναι απόλυτα έτοιμος για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21/11, 19:30) για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Με βάση τις εκτιμήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ο Τσούμπερ θα πάει συντηρητικά και ατομικό πρόγραμμα μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Από την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές και να προλάβει το ντέρμπι με τους Πειραιώτες στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που πήραν από τον Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος θα δει και τον Τσούμπερ από κοντά για να συζητήσουν για την κατάστασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x