Stoiximan Super League

Έτσι πήρε το μεγάλο «ναι» η ΑΕΚ για την «Αγια-Σοφιά/Opap Arena»

Ιστορική ήταν η χθεσινή μέρα για την ΑΕΚ, ύστερα από το «πράσινο φως» της Περιφέρειας για τη λειτουργία της «Αγια-Σοφιάς Opap Arena». Η μαραθώνια επιθεώρηση και το «όχι» από μέλος της επιτροπής.

Στην ιστορία πέρασε η 21η Σεπτεμβρίου για την ΑΕΚ.

Πρόκειται για την ημέρα-σταθμό για την «Ένωση», καθώς μπαίνει τέλος στην «προσφυγιά» της μετά από 19 χρόνια και στις 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της «Αγια-Σοφιάς Opap Arena» και λίγες ημέρες μετά η ομάδα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι (3/10, απέναντι στον Ιωνικό).

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας πραγματοποιήθηκε η μαραθώρια επιθεώρηση από την αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής, η οποία έδωσε θετική εισήγηση με ψήφους 6-1.

Η μοναδική αρνητική ψήφους ήταν από μέλος της επιτροπής, το οποίο – σύμφωνα με τη Live Sport – ζητούσε επίμονα να τοποθετηθεί πλέξιγκλας σε όλο το γήπεδο ύψους 2,5 μέτρων!

Πρόκειται για μία πάρα πολύ παλιά υπουργική απόφαση, η οποία όμως δεν ισχύει σε κανένα ελληνικό γήπεδο και φυσικά στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ είχε ικανοποιήσει κάθε παρατήρηση που είχε σημειωθεί το προηγούμενο διάστημα, τοποθετώντας πλέξιγκλας στις πολεμίστρες, μπροστά από τη θύρα 21 που θα βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της και τοποθέτησε ακόμη ένα πίσω από τον πάγκο που θα βρίσκεται η φιλοξενούμενη ομάδα.

Τελικά λίγο μετά τις 7 το απόγευμα υπήρξε η επίσημη ενημέρωση, με την οποία μπαίνει ουσιαστικά «τέλος» στην προσμονή χιλιάδων ΑΕΚτσήδων για να επιστρέψουν στα… πάτρια εδάφη, ενώ η τρίωρης διάρκειας εκδήλωση για τα εγκαίνια θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ, καθώς ο Δημήτρης ΜΕλισσανίδης ήθελε να φτάσει σε όλο τον κόσμο, σε Ελλάδα και εξωτερικό, και να την παρακολουθήσουν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x