Stoiximan Super League

Φουλάρει για επιθετικό η ΑΕΚ, στη λίστα ο Φαν Βέερτ

Η ΑΕΚ «τρέχει» για να κλείσει άμεσα τη μεταγραφή ενός επιθετικού, όπως αποφασίστηκε μεταξύ του Αλμέιδα και των υπεύθυνων του μεταγραφικού σχεδιασμού. Στη λίστα ο Φαν Βέερτ του Βόλου και άλλοι φορ.

Για την απόκτηση ενός σέντερ φορ φορτσάρει η ΑΕΚ, όπως συμφωνήθηκε στην τελευταία σύσκεψη μεταξύ του Ματίας Αλμέιδα και των ανθρώπων του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΠΑΕ.

Η «Ένωση», λοιπόν, προχωράει άμεσα για τη μεταγραφή ενός επιθετικού, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Σέρχιο Αραούχο και τον Λιβάι Γκαρσία.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι η απόκτηση ενός παίκτη με έφεση στο γκολ και να μπορεί να σκοράρει και με το κεφάλι.

Αυτές οι «προδιαγραφές» που έχουν θέσει ο Αργεντινός και οι άνθρωποι της ΠΑΕ, με τον Τομ Φαν Βέερτ να είναι μία περίπτωση που ταιριάζει στα «θέλω» τους.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Αλμέιδα να άναψε το «πράσινο φως» για τον Ολλανδό άσο, στο ενδεχόμενο που δεν βρεθεί κάποιος νεότερος παίκτης από την τελική λίστα των έξι παικτών που έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους οι «κιτρινόμαυροι».

Ήδη φαίνεται πως έχει γίνει μία πρώτη επαφή με τον ιδιοκτήτη του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x