Stoiximan Super League

«Δικαίωσε την ανησυχία μας ο Γιουγκ στο VAR»: Φωνάζει για τη φάση του Μάνταλου στο τέλος η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ «φωνάζει» για δύο φάσεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δικαίωσε την ανησυχία της πριν το παιχνίδι ο Σλοβένος Γιουγκ στο VAR.

Παράπονα από τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει η ΑΕΚ.

Από την «Ένωση», να θυμίσουμε, πριν το παιχνίδι υπήρχε δυσαρέσκεια για τον ορισμό του Σλοβένου Γιουγκ στο VAR, θεωρώντας τον «παιδί του Κλάτενμπεργκ», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στην ΑΕΚ, λοιπόν, διαμαρτύρονται για την τελευταία φάση, λέγοντας: «Αυτό που έχουμε να πούμε για την τελευταία φάση με τον Μάνταλο, είναι πως δικαίωσε την ανησυχία μας για τον Σλοβένο Γιουγκ στο VAR. Προφανώς υπάρχει πέναλτι και προφανώς δεν υπάρχει οφσάιντ, αφού ο Μάνταλος παίρνει την μπάλα από κακό παίξιμο αντιπάλου. Αυτό που αξίζει να πούμε είναι ότι ο διαιτητής είπε στον Πέτρο πως «είναι πέναλτι, αλλά είσαι οφσάιντ».

Ενώ φωνάζουν και για κόκκινη στον Εμβιλά, σημειώνοντας: «Και στην καράτια του Εμβιλά (αντί κόκκινη, κίτρινη) και στην ανατροπή του Πέτρου, που είναι πέναλτι και δεν υπάρχει οφσάιντ (από αντίπαλο) την ευθύνη έχει ο VAR».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x