Stoiximan Super League

Έκπληξη των παικτών της ΑΕΚ στον Ηλιόπουλο: Του έκαναν το τραπέζι πριν τη στέψη!

Το οικογενειακό κλίμα και τις άριστες σχέσεις της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα επιβεβαίωσαν λίγες ώρες πριν σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή οι «κιτρινόμαυροι».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μια ευχάριστη έκπληξη στον Μάριο Ηλιόπουλο επεφύλαξαν οι παίκτες της ΑΕΚ.

Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι «κιτρινόμαυροι» κάλεσαν τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας σε γεύμα.

Κάτι που αποδέχθηκε φυσικά με χαρά ο ίδιος, δίνοντας το «παρών» στη συγκέντρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος που έγινε την Παρασκευή σε εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων.

Παρόντες ήταν επίσης οι Μάρκο Νίκολιτς και Χαβιέρ Ριμπάλτα, ενώ από πλευράς της ΠΑΕ βρέθηκε και ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Όσο για το κλίμα, ήταν εύλογα ενθουσιώδες ενόψει και της επίσημης στέψης της Κυριακής, με τη συζητήσεις και τις ένθερμες εκδηλώσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τον Ηλιόπουλο να επιβεβαιώνουν τη δυνατή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Εξάλλου, ο ίδιος τους έχει χαρακτηρίσει επανειλημμένως και δημόσια «παιδιά του», ενώ με την απόφαση να του κάνουν το τραπέζι και οι παίκτες θέλησαν να εκφράσουν την αγάπη και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x