Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Χωρίς Στάνκοβιτς η αποστολή με Άρη, εκτός και ο Γαλανόπουλος - Επιστροφή Γιόνσον, Χατζισαφί

Ο Στάνκοβιτς τίθεται οριστικά νοκ άουτ για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, με τον Αυστριακό γκολκίπερ να μένει εκτός αποστολής. Εκτός και ο Γαλανόπουλος, επιστρέφουν Γιόνσον, Χατζισαφί.

Χωρίς τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα παραταχθεί οριστικά η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη!

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο Αυστριακός γκολκίπερ ταλαιπωρείται από μια ίωση και δύσκολα θα ήταν σε θέση να ενισχύσει την «Ένωση» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον αφήνει εκτός αποστολής.

Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει, πιθανότατα, ο Αθανασιάδης με τα νέα δεδομένα, αλλά ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει ενοχλήσεις, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6! O Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ πήρε για δεύτερο τερματοφύλακα τον νεαρό Χατζηεμμανουήλ.

Ίωση, εξάλλου, έχει ακόμη ένας, νεαρός παίκτης του «δικεφάλου».

Εκτός αποστολής, επίσης, έμεινε και ο Γαλανόπουλος, αλλά και οι Τζαβέλλας-Φαν Βέερτ, όπως αναμενόταν. Από εκεί και πέρα, επιστρέφει ο Γιόνσον, όπως και ο Χατζισαφί, μετά την ίωση, που τον ταλαιπώρησε.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΑΕΚ για τη σημερινή προπόνηση αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Ο Τομ Φαν Βέερτ γυμνάστηκε ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (21:15) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x