Stoiximan Super League

Η αποστολή της ΑΕΚ που θα πετάξει για Ολλανδία

Εκτός ο Χριστόπουλος που θα συνεχίσει την καριέρα του, ως δανεικός, στην Ντόρντρεχτ.

Γνωστή έγινε η αποστολή της ΑΕΚ που θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Ολλανδία. Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, με τον Χριστόπουλο να είναι εκτός διότι θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στην Ντόρντρεχτ, ενώ μέσα είναι οι Λόπες (σσ. ελαφρύ διάστρεμμα), Παρράς και ο Γκίνης αντί του τραυματία Χατζηεμμανουήλ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Μήτογλου, Σβάρνας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Παρράς, Κάτσικας, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Φυσικά, τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθεί ο Γιώργος Τζαβέλλας, όταν ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του από την Αλάνιασπορ, ενώ θα ενσωματωθούν αύριο και οι Ανσαριφάρντ, Λιβάι Γκαρσία.

Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στα Σπάτα στις 12.00 και στις 15.00 θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος», απ’ όπου θα «πετάξει» για τις Βρυξέλλες και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στο Burg Haamstede.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x